beyaz hise için ürünler (2)

Gıda için uygun

Gıda için uygun

Gıda kalitesinde N2O, gıda endüstrisinde kullanılan ve bu nedenle de doğru kaliteye sahip olan bir dinitrojen oksittir. Çünkü bu formdaki dinitrojen oksit, arıtılmıştır ve %99,7 saflık derecesine sahiptir. Gıda kalitesindeki dinitrojen oksit (N2O), özellikle krema şişesi kapsüllerinde kullanılmaktadır. Bu gaz, krema kapsülleri içinde satılabilir ve krema siphonuna yerleştirilebilir veya bilinen krema kartuşları aracılığıyla kullanılabilir. Dinitrojen oksit (N2O), krema siphonuna eklenen yağlı maddelerle iyi bir şekilde karışarak mousse, krema veya çırpılmış krema üretir. Bu avantajın yanı sıra, gıda endüstrisinde dinitrojen oksidin antibakteriyel özelliklere sahip olması da bir avantajdır. Böylece çırpılmış krema buzdolabında 10 güne kadar dayanabilir.
Gıda kalitesi

Gıda kalitesi

Gıda kalitesindeki N2O, azot protoksidi olup, tahmin edebileceğiniz gibi gıda endüstrisinde kullanılmakta ve bu nedenle bu endüstri için gerekli kaliteye sahiptir. Gerçekten de, bu azot protoksidi formu saflaştırılmıştır ve %99,7 saflık derecesine sahiptir. Gıda kalitesindeki azot protoksidi (N2O), özellikle krema şanti yükleyicilerinde kullanılmaktadır. Bu gaz, krema şanti yükleyicilerinde satılabilir ve krema şanti siphonuna yerleştirilebilir veya iyi bilinen krema şanti kartuşları aracılığıyla da temin edilebilir. Azot protoksidi (N2O), krema şanti siphonuna eklenen yağlı maddelerle karışarak bir köpük, krema veya şanti oluşturabilir. Bu avantajın yanı sıra, gıda endüstrisindeki azot protoksidinin (N2O) bir diğer avantajı da antibakteriyel özelliklere sahip olmasıdır. Bu sayede, krema şanti buzdolabında 10 güne kadar taze kalır.